search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Καπραβέλος: Το ΕΣΥ στη βόρεια Ελλάδα δεν αντέχει και η Πολιτεία δεν το έχει καταλάβει

12.12.2020 09:48
Κορωνοϊός: 58 νεκροί, 534 διασωληνωμένοι και 901 νέα κρούσματα  - Media

 

Τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα ενόψει και της εορταστικής περιόδου έκρουσε ο διευθυντής ΜΕΘ νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» ανέφερε πως το άνοιγμα της αγοράς προκαλεί ανησυχία, καθώς κάθε αύξηση της κινητικότητας θα αυξήσει την πίεση στα νοσοκομεία.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει αναπτυχθεί από τις Αρχές για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχει ένα βασικό τρωτό σημείο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν γίνονται πολλά τεστ και δεν υπάρχει απομόνωση των κρουσμάτων κορωνοϊού και πως το σύστημα υγείας στη βόρεια Ελλάδα δεν αντέχει άλλο, απλά η Πολιτεία δεν το έχει καταλάβει.

«Δεν γίνονται πολλά τεστ, δεν υπάρχει ανίχνευση και δεν υπάρχει απομόνωση των κρουσμάτων, με αποτέλεσμα ο ιός να κυκλοφορεί ανάμεσά μας» σχολίασε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26