search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:15
MENU CLOSE

Ποιος… «έστειλε» τον Ψαριανό στο Μαξίμου και το γραφείο του Πικραμμένου;

15.12.2020 07:38
Ποιος… «έστειλε» τον Ψαριανό στο Μαξίμου και το γραφείο του Πικραμμένου;  - Media

 

Η… πλάκα που ακόμη εξελίσσεται με αμείωτη ένταση στα social media για τον «αντικρατιστή» Γρηγόρη Ψαριανό που κατακεραύνωνε τις «στρατιές μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ» και τώρα έγινε ο ίδιος… μετακλητός στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ακόμη «πονάει» το Μέγαρο Μαξίμου.

Το matrix24 πληροφορείται ότι το θέμα έχει συζητηθεί σε ανώτατο επίπεδο και προσώρας, η «γραμμή» είναι «αφήστε το να ξεχαστεί». Βλέπετε, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του Ποταμιού και αποτυχών πολιτευτής της ΝΔ έχει απευθείας γραμμή επικοινωνίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και, άρα, ο πρωθυπουργός δε θα τον αδειάσει με την πρώτη.

Πάντως, η έμπνευση για «αποκατάσταση» του αποτυχόντος πολιτευτή δεν ήταν του ίδιου του Πικραμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες κορυφαίος υπουργός έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον για να βρεθεί λύση στο επαγγελματικό αδιέξοδο του πρώην βουλευτή -και, μάλιστα, ο εν λόγω υπουργός ούτε κοντά στο πολιτικό Κέντρο είναι, ούτε έχει κάποια συμπάθεια στους (πρώην) αριστερούς.

Αν εκτίμησε κάτι στον Ψαριανό -εξ ού και τον είχε στηρίξει και όταν ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ-  ήταν το «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» μένος του…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:14