search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 04:22
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα οι Πέδρο Σάντσεθ και Σαρλ Μισέλ – Είχαν συναντηθεί με τον Μακρόν

17.12.2020 11:28
Κορωνοϊός:  Σε καραντίνα οι Πέδρο Σάντσεθ και Σαρλ Μισέλ - Είχαν συναντηθεί με τον Μακρόν  - Media

 

Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ο ένας μετά τον άλλον, οι ηγέτες που τον συνάντησαν τις τελευταίες ημέρας απομονώνονονται. Σειρά έχει ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος θα μπει σε καραντίνα μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Ο Σάντσεθ συνάντησε τον Μακρόν τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στο Παρίσι. Πάντως όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, φορούσαν και οι δύο μάσκες και δεν έκαναν χειραψία.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, του οποίου η σύζυγος ασθένησε με κορωνοϊό κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας τον Μάρτιο, θα κάνει σήμερα τεστ για τον Covid-19.

Ο πρόεδρος της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης, Ρισάρ Φεράν είχε έρθει σε επαφή πρόσφατα με τον Μακρόν. Τέθηκε και αυτός σε καραντίνα, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο . Την ίδια ώρα σε αυτοαπομόνωση τέθηκε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης ότι ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Σαρλ Μισέλ, είχε συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο στις 10 και στις 11 Δεκεμβρίου και για τον λόγο αυτό θα μπει σε καραντίνα και θα υποβληθεί και σε τεστ. Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει εμφανίσει συμπτώματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46