search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:33
MENU CLOSE

Ερώτηση Παναγούλη – Αθανασίου για Καρούζο

26.09.2012 21:00
Ερώτηση Παναγούλη – Αθανασίου για Καρούζο - Media

Με αφορμή το δημοσίευμα της Realnews οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου καταθέτουν ερώτηση στη βουλή.

Με αφορμή το δημοσίευμα της Realnews οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Νάσος Αθανασίου καταθέτουν ερώτηση στη βουλή.

Ο κ. Παναγούλης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της ερώτησης. «Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews στο φύλλο στις 23/9/2012 ο κ. Ιωάννης Καρούζος εμπλέκεται σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Και συνεχίζω… Υπάρχει μια απόφαση του εφετείου Πειραιώς, του 3μελούς εφετείου Κακουργημάτων, που καταδικάστηκε στις 14 Οκτωβρίου του 2011 ο κ. Καρούζος σε 8 χρόνια φυλάκιση άνευ μετατροπής, άνευ αναστολής, άνευ δικαιώματος έφεσης», είπε ο κ. Παναγούλης.

Και πρόσθεσε: «Ο καταδικαστείς φυγοδικεί και σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου των Αθηνών. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το ερώτημα που μπαίνει είναι το εξής: Είναι ακριβώς 11 μήνες από την ημέρα που καταδικάστηκε κι αυτή η απόφαση θα έπρεπε να είχε κοινοποιηθεί στις αστυνομικές αρχές και ο κύριος αυτός να έχει ακολουθήσει ότι λέει ο νόμος».

Πηγή: www.real.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01