search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Pulse: Έξι στους δέκα Έλληνες δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το click away

17.12.2020 18:50
Δημοσκόπηση Pulse: Έξι στους δέκα Έλληνες δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το click away - Media

 

Μεγάλη αποτυχία σημειώνει το μέτρο της κυβέρνησης για τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με το click away τις μέρες των εορτών.

Όπως δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, το 63% των ερωτηθέντων υποστήριξε ότι δεν θα σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει το click away, 34% είπε ότι θα το χρησιμοποιούσε και το 3% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Οι απόψεις για την Τουρκία

Σε ερώτηση για το αν πιστεύουν ότι η Τουρκία θα συνεχίσει τις προκλητικές ενέργειες απέναντι στην Ελλάδα, το 95% απάντησε ότι πιστεύει πως θα συνεχίσει, το 3% απάντησε ότι δεν το πιστεύει αυτό κα το 2% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Κορωνοϊός: Η ανησυχία για την πανδημία και το εμβόλιο

Μεγάλη είναι η ανησυχία για την επιδημία του κορωνοϊού στη χώρα, όπως εκδηλώνεται στη δημοσκόπηση.

Σε ερώτηση για τον βαθμό ανησυχίας για την πανδημία, το 76% απάντησε αρκετά έως πολύ, το 12% μέτρια, το 10% λίγο έως καθόλου και το 2% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Σε ερώτηση για το αν θα έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, το 67% απάντησε “ναι”, το 29% απάντησε “όχι” και το 4% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Σε ερώτηση για το πότε θα κάνουν το εμβόλιο, το 57% απάντησε τους πρώτους μήνες, το 24% είπε αρκετά αργότερα, το 15% ποτέ και το 4% δεν ξέρει/δεν απαντά.

Περί κυβερνήσεως…

Απαισιόδοξοι για το νέο έτος εμφανίζονται οι περισσότεροι Έλληνες.

Σε ερώτηση για το πώς θα πάνε τα πράγματα τη νέα χρονιά, το 49% πιστεύει ότι θα πάνε χειρότερα για την οικονομία και την ανάπτυξη, το 40% πιστεύει ότι τα χειρότερα έρχονται στα διεθνή και ελληνοτουρκικά, αντίστοιχα το 33% πιστευει το ίδιο για το μεταναστευτικό/προσφυγικό. Το 31% βλέπει “μαύρα” τα πράγματα στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και στην ασφάλεια, το 26% στην πανδημία και υγειονομική κρίση και το 15% στον εκσυγχρονισμό και την ψηφιοποίηση του κράτους.

Στην πρόθεση ψήφου, το 38% δήλωσε ότι θα ψήφιζε τη ΝΔ, το 23% τον ΣΥΡΙΖΑ, το 13% είναι αναποφάσιστο είτε θα ρίξει λευκό/άκυρο/αποχή, το 7% άλλο κόμμα (Δημιουργία Ξανά, Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΠΑΜ, Έλληνες για την Πατρίδα κ.α.), το 6,5% ΚΙΝΑΛ, το 5,5% ΚΚΕ, το 4% Ελληνική Λύση και το 2,5% ΜέΡΑ25.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:03