search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:23
MENU CLOSE

Μεσσηνία: Ξέμειναν από πινακίδες κυκλοφορίας – Εκατοντάδες οχήματα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν

18.12.2020 09:26
Μεσσηνία: Ξέμειναν από πινακίδες κυκλοφορίας – Εκατοντάδες οχήματα δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν - Media

 

Παραμένουν στις μάντρες και στις αντιπροσωπείες εκατοντάδες αυτοκίνητα γιατί δεν υπάρχουν πινακίδες προκειμένου να κυκλοφορήσουν.

Σημαντικό πρόβλημα δημιουργείται στον νομό Μεσσηνίας εξ αιτίας της έλλειψης πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων, όπως αναφέρουν οι Αργολικές Ειδήσεις.

Η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας απέστειλε έγγραφο, για δεύτερη φορά, προς το αρμόδιο υπουργείο αιτούμενη την προμήθεια πινακίδων κυκλοφορίας αυτοκινήτων.

Η πιο πάνω ενέργεια κρίθηκε σκόπιμη καθώς τα αποθέματα πινακίδων κυκλοφορίας εξαντλήθηκαν λόγω καθυστερήσεων από το υπουργείο στην προμήθειά τους.

Περαιτέρω, με το ανωτέρω έγγραφό της η εν λόγω Διεύθυνση ζητεί να προσδιοριστεί η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί εκ μέρους της μέχρι να ολοκληρωθεί η προμήθεια νέων πινακίδων από το υπουργείο.

Η ταλαιπωρία των πολιτών είναι μεγάλη πάντως, αφού περιμένουν με αγωνία να οδηγήσουν το καινούργιο τους αμάξι και δεν μπορούν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:20