search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Περιμένουμε το διάγγελμα…

29.09.2012 19:27
oldphotos407031348946718.jpg

Συνεχίζει και η … συγκυβέρνηση Σαμαρά το κόλπο να ενημερώνει την κοινή γνώμη και την εγχώρια δημοσιο­γραφική πιάτσα από «εξομολογήσεις» σε μεγάλα δίκτυα και μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού για θέματα που αφορούν την εσωτερική κατάσταση.

Συνεχίζει και η … συγκυβέρνηση Σαμαρά το κόλπο να ενημερώνει την κοινή γνώμη και την εγχώρια δημοσιο­γραφική πιάτσα από «εξομολογήσεις» σε μεγάλα δίκτυα και μέσα ενημέρωσης του εξωτερικού για θέματα που αφορούν την εσωτερική κατάσταση. Έτσι «μάθαμε» από τους «New York Times» ότι Έλληνες αξιωματούχοι διατυπώνουν στην αμερικανική εφημερίδα την ανησυχία τους ότι καλλιερ­γείται κλίμα αποσταθεροποίησης στην κοινωνία εν όψει της ψήφισης των σκληρών μέτρων στις αρχές Οκτωβρίου. Για αυτούς τους λόγους, μας πληροφορεί η εφημερίδα, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να απευθύνει δι­άγγελμα στον ελληνικό λαό αυτήν την εβδομάδα, προκειμένου να εξηγήσει την αναγκαιότητα της λήψης των συγκεκριμέ­νων μέτρων. Λαμπρά! Και εις ανώτερα, παίδες…Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:01