search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:02
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι 7 ανήλικοι που βίασαν 14χρονη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

21.12.2020 06:28
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι 7 ανήλικοι που βίασαν 14χρονη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - Media
Tην πόρτα του ανακριτή θα περάσουν το πρωί 7 ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 16 ετών, οι οποίοι φέρονται, με τη χρήση βίας, να ασέλγησαν σε 14χρονη μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου. Η Αστυνομία συνέλαβε τους επτά εφήβους -πρόκειται για έξι Ελληνες κι έναν Αλβανό-, οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό κατά συναυτουργία και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
 
Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, στην Περαία Θεσσαλονίκης, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, το οποίο λειτουργούσε παλαιότερα ως σχολείο
Και οι επτά ανήλικοι συνελήφθησαν έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας και παραμένουν κρατούμενοι.
 
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η κοπέλα είχε φιλική σχέση με έναν από τους δράστες, ο οποίος είναι επίσης 14 ετών και αυτός φέρεται να την προσκάλεσε στο εγκαταλελειμμένο κτίριο.
 
Όπως αναφέρει το ethnos.gr, σε αυτό φέρεται να ήταν λίγο νωρίτερα και άλλοι έφηβοι, εκτός από την ομάδα των δραστών. Ωστόσο, όταν οι υπόλοιποι αποχώρησαν και η κοπέλα έμεινε μόνη με την ομάδα των δραστών, οι τελευταίοι άρχισαν να την εκφοβίζουν. Τότε όλοι μαζί, με τη χρήση βίας, προχώρησαν επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01