search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:19
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες – Κατερίνα Διδασκάλου: «Πριν από κάποιες σκηνές κλαίω» (Video)

23.12.2020 12:27
Άγριες Μέλισσες - Κατερίνα Διδασκάλου: «Πριν από κάποιες σκηνές κλαίω» (Video) - Media

 

Στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό” βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστα στιγμιότυπα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς “Άγριες Μέλισσες” όπου πρωταγωνιστεί, ενώ δεν έκρυψε ότι πολλές σκηνές της προκαλούν συγκίνηση.

«Συγκινούμαι πάρα πολύ γιατί μπαίνεις σε ένα ταξίδι σκοτεινό. Το να μιλάς έτσι με έναν συνάνθρωπό σου, με τον αγαπημένο Λεωνίδα Κακούρη ή τις συγκρουσιακές σκηνές που έχουμε με την Έλλη Τρίγγου… Το πιστεύεις ότι πριν από κάποιες σκηνές κλαίω; Όταν λέμε πολύ σκληρά πράγματα μεταξύ μας… πώς υπάρχουν άνθρωποι που μιλάνε έτσι στον συνάνθρωπό τους;

Πάσχεις για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, για να μιλάς έτσι σε έναν άνθρωπο. Μπαίνεις σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια και είναι ένας λόγος που δεν θα ήθελα ποτέ τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί», ανέφερε μεταξύ άλλων η τηλεοπτική “Μυρσίνη“.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59