search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:13
MENU CLOSE

Κρίστεν Γουίγκ: «Η καραντίνα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της»

25.12.2020 09:05
Κρίστεν Γουίγκ: «Η καραντίνα έχει τα θετικά και τα αρνητικά της» - Media

 

Η Κρίστεν Γουίγκ  λέει ότι η ζωή σε μια «φούσκα» με τα μωρά της κατά τη διάρκεια της καραντίνας έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.

Η ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της Άβι Ρόθμαν (Avi Rothman) καλωσόρισαν τα δίδυμα τους τον Ιανουάριο, και αφού ο κόσμος εισήλθε στην καραντίνα αμέσως μετά την άφιξή τους λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, απολάμβανε άφθονο ποιοτικό χρόνο με τα μικρά στο σπίτι. «Λατρεύω ότι μπορώ να είμαι με την οικογένειά μου», είπε η Γουίγκ στο περιοδικό People.

Ωστόσο οι συνθήκες της πανδημίας είπε ότι δεν βοήθησαν στην κοινωνικοποίηση των διδύμων.

«Τα μωρά μου δεν περπατούν ακόμη. Θέλω να είμαι σπίτι μαζί τους, οπότε αυτό ήταν θετικό για μένα, φυσικά. Αλλά επίσης δεν βλέπουν κανέναν. Έχω πραγματικά στενούς φίλους που δεν έχουν δει τα παιδιά μου εδώ και πολύ καιρό», είπε.

Και πρόσθεσε: «Και οι γονείς μου, δεν τους έχω δει εδώ και πολύ καιρό, οπότε είμαστε καθημερινά σε FaceTiming με τα μωρά. Ζουν σε μια φούσκα και το ότι δεν μπορώ να τους δώσω τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης και κοινωνικοποιήσης είναι κάτι που με δυσκολεύει».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:12