search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:08
MENU CLOSE

Αγοράκι 13 ετών μάζεψε χρήματα για να αγοράσει δώρα σε 60 παιδιά απόρων οικογενειών

25.12.2020 16:51
Αγοράκι 13 ετών μάζεψε χρήματα για να αγοράσει δώρα σε 60 παιδιά απόρων οικογενειών  - Media

 

Ο 13χρονος Τζάκσον Τέρνερ από την αρχή του χρόνου που τελειώνει σε λίγες ημέρες έθεσε έναν στόχο. Να συγκεντρώσει χρήματα προκειμένου να κάνει κάποια παιδιά απόρων οικογενειών χαρούμενα με το να τους αγοράσει δώρα. 
Την 1η Οκτωβρίου το σχέδιο του μπήκε σε εφαρμογή και οποιοδήποτε χαρτζιλίκι έπαιρνε από εκείνη τη μέρα και μετά, δεν το ξόδευε. Επίσης άνοιξε και σελίδα στο Facebook που εξηγούσε τον σκοπό του και καλούσε τον κόσμο να συνδράμει. Μέχρι που έφτασε στα Χριστούγεννα να έχει συγκεντρώσει 5.000 ευρώ. 


Και όμως δεν τα χρησιμοποίησε για τον εαυτό του. Με τα χρήματα που συγκέντρωσε αγόρασε Χριστουγεννιάτικα δώρα για 60 παιδιά απόρων οικογενειών στο Τέξας όπου ζει. 


«Νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε τόσες πολλές οικογένειας που λόγω της πανδημίας χάνουν τις δουλειές, τα σπίτια τους και γενικώς αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Έχω τόσα στο κεφάλι τους για να ανησυχούν, γιατί πρέπει να έχουν και αυτό των Χριστουγεννιάτικων δώρων» είπε ο μικρός με λόγια που συγκινούν. 
Και συμπλήρωσε: «Πολλές οικογένειες έκλαιγαν από χαρά. Μία από τις αυτές που είχε τέσσερα παιδιά, μου είπε η μητέρα πως τα παιδιά της δεν είχαν φορέσει ποτέ καινούργια παπούτσια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46