search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:47
MENU CLOSE

Εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» ο Αλέξης Τσίπρας (Videos/Photos)

28.12.2020 10:05
Εμβολιάστηκε στον «Ευαγγελισμό» ο Αλέξης Τσίπρας (Videos/Photos) - Media

 

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τον οποίο υποδέχτηκε ο υπουργός Υγείας, κατά την άφιξή του.

Σημειώνεται ότι ο Α. Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία να μην υπάρχουν κάμερες στην αίθουσα την ώρα του εμβολιασμού του.

Όπως σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, δεν επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως αυτό του εμβολιασμού και της δημόσιας υγείας, για επικοινωνιακούς λόγους. 

«Οι πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στην κυβέρνηση, αλλά δεν πρέπει να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στον εμβολιασμό. Μακάρι γρήγορα να εμβολιαστεί γρήγορα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού», τόνισε μεταξύ άλλων ο Α. Τσίπρας στις δηλώσεις του, μετά τον εμβολιασμό του.

Παράλληλα, κάλεσε όσους έχουν αμφιβολίες για το εμβόλιο να προσέλθουν για να εμβολιαστούν.

Την ώρα της άφιξης του Αλέξη Τσίπρα, γιατροί και νοσηλευτές έκαναν συμβολική διαμαρτυρία έξω από το νοσοκομείο.

«Όπλο ο εμβολιασμός, όχι πανάκεια. Χωρίς δυνατό ΕΣΥ δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία», υπογράμμισαν μιλώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Nωρίτερα το εμβόλιο έκαναν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σημειώνεται πως χθες, Κυριακή, εκτός από τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, εμβολιάστηκε και ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01