search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:08
MENU CLOSE

Γιώργος Κωνσταντίνου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της σκηνής με τη Βουγιουκλάκη και το προφιτερόλ (Videos)

29.12.2020 12:47
Γιώργος Κωνσταντίνου: Αποκάλυψε το παρασκήνιο της σκηνής με τη Βουγιουκλάκη και το προφιτερόλ (Videos) - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ ήταν ο Γιώργος Κωνσταντίνου ο οποίος συνομιλώντας με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη αποκάλυψε το παρασκήνιο μιας από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου

Πρόκειται για μια σκηνή στην ταινία “Χτυποκάρδια στο θρανίο” όπου ο Γιώργος Κωνσταντίνου περιέγραφε με ιδιαίτερη θέρμη πώς ήθελε να είναι το προφιτερόλ που παρήγγειλε.

Μια σκηνή που 57 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας, εξακολουθεί να προκαλει γέλιο στις επαναλήψεις της ταινίας. 

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε ότι όλη η σκηνή δεν ήταν σκηνοθετική οδηγία αλλά αυτοσχεδιασμός, ενώ δεν παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην ταινία αλλά στη θεατρική παράσταση που είχε προηγηθεί της κινηματογραφικής μεταφοράς του έργου «Χτυποκάρδια στα θρανία».

«Όταν το έκανα αυτό, πειραματιζόμουν σε όλες τις πρόβες, μην είμαι και ψεύτικος ή Καραγκιόζης. Δεν ήθελα ποτέ να είμαι Καραγκιόζης πάνω στη σκηνή, δεν το άντεχα αυτό το πράγμα. Αυτό ξέσπασε στην πρεμιέρα, ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανένας.

Ήταν στο “Κοτοπούλη – Rex” και είχε 1500 άτομα. Το ένιωσα όμως στο χέρι μου, ότι θα μπορούσα να το φάω. Εκείνη τη στιγμή “έπεσε” η πλατεία, έγινε της τρελής. Όταν τελείωσε η παράσταση, ήρθε η Αλίκη και με πήρε από το χέρι και με πήγε μπροστά και με πήγαν μπροστά στον επιχειρηματία. Τα θυμάμαι σαν όνειρο. Από αυτό έγινα θιασάρχης» είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:08