search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:11
MENU CLOSE

Ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού και στην Premier League

29.12.2020 14:33
Δύο μεγάλα τοπικά ντέρμπι σε Premier League και Serie A - Media

 

Ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού παρουσίασε η Premier League στον τελευταίο «γύρο» ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν στο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα επιβεβαίωσε 18 κρούσματα μεταξύ των παικτών και των επιτελείων των ομάδων.

Το αμέσως μεγαλύτερο νούμερο κρουσμάτων ήταν 16 και ανιχνεύθηκε στον «γύρο» των 1.207 τεστ που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 9-15 Νοεμβρίου.

Συνολικά 1.479 παίκτες και μέλη των τεχνικών επιτελείων των συλλόγων υποβλήθηκαν σε τεστ το διάστημα 21-27 Δεκεμβρίου, ενώ τα 18 άτομα που προσβλήθηκαν έχουν μπει σε απομόνωση.

Ένας από αυτούς που βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19 είναι ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ της Άρσεναλ, Γκάμπριελ, και τώρα έχει μπει σε απομόνωση, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η αναμέτρηση πρωταθλήματος της Έβερτον με τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία ήταν προγραμματισμένη για χθες το βράδυ (28/12) αναβλήθηκε, λόγω έξαρσης κρουσμάτων στις τάξεις της ομάδας των «σίτιζενς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο δεύτερος αγώνας στη φετινή Premier League που αναβάλλεται, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, ύστερα από την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Νιούκαστλ στις αρχές Δεκεμβρίου.

Την ίδια ώρα, αρκετά παιχνίδια στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας κατά τη διάρκεια των γιορτινών ημερών έχουν αναβληθεί, λόγω έξαρσης κρουσμάτων της Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι την ημέρα των Χριστουγέννων η Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε πως οι Γκάμπριελ Ζεσούς και Κάιλ Γουόκερ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μαζί με δύο μέλη του επιτελείου. Πλέον οι «πολίτες» έχουν κλείσει το προπονητικό κέντρο της πρώτης ομάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:10