search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:53
MENU CLOSE

Τι άλλο μας περιμένει μέχρι να βγει το 2020: «Αιμοβόροι» σκίουροι τρομοκρατούν γειτονιά και επιτίθενται σε πολίτες (Video)

30.12.2020 14:40
Τι άλλο μας περιμένει μέχρι να βγει το 2020: «Αιμοβόροι» σκίουροι τρομοκρατούν γειτονιά και επιτίθενται σε πολίτες (Video) - Media

 

Μέσα στο 2020 τα έχουμε δει όλα. Σεισμούς, λιμούς, πλημμύρες, θανάτους, εκρήξεις, ασθένειες, τα πάντα.

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετίσει ο χρόνος το είδαμε και αυτό: Αιμοβόρα σκιουράκια τρομοκρατούν μια γειτονιά και επιτίθενται στον κόσμο. 
Και όταν λέμε επιτίθενται το εννοούμε. Μια γυναίκα μάλιστα που περπατούσε αμέριμν στην άκρη του δρόμου δίπλα από το πάρκο που ζουν τα σκιουράκια στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Δεκάδες σκίουροι της όρμηξαν και άρχισαν να την δαγκώνουν με τα δόντια τους παντού, ενώ κάποιοι άλλοι κατάφεραν να μπουν μέσα από τα ρούχα της και να την δαγκώσουν ακόμη περισσότερο. 
Το πάρκο στο Κουίνς ονομάζεται Ρέγκο και οι επιθέσεις είναι τόσες πολλές που ο κόσμος φοβάται να βγεί από τα σπίτια του. Όταν οι σκίουροι δουν κάποιον περαστικό του ορμάνε και αρχίζουν χωρίς λόγο να τον δαγκώνουν. Οι άνθρωποι τρέχουν για να σωθούν. 
Πολλά είναι τα παιδάκια που κυκλοφορούν με σπρέι πιπεριού για να προστατευτούν. Σύμφωνα πάντως με τους ειδικούς οι επιθέσεις μπορεί και να οφείλονται στο γεγονός ότι τα σκιουράκια είχαν συνηθίσει να τα ταίζουν οι άνθρωποι και όποτε βλέπουν κάποιον να προχωράει του ορμάνε για να τους δώσει φαγητό. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:51