search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:54
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος: Διεθνής διασυρμός για τα κυβερνητικά ρουσφέτια με τα εμβόλια

30.12.2020 14:52
Ηλιόπουλος: Διεθνής διασυρμός για τα κυβερνητικά ρουσφέτια με τα εμβόλια - Media

 

Μετά την άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο ζήτημα των εμβολιασμών αξιωματούχων, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το σφυροκόπημα, αξιοποιώντας και το δημοσίευμα του Politico που είναι άκρως επικριτικό για την εικόνα που δημιουργήθηκε.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σε νέα ανακοίνωσή του, τόνισε ότι «μετά την κατακραυγή για το πλιάτσικο κυβερνητικών στελεχών σε εμβόλια που προορίζονταν για τους υγειονομικούς, η κυβέρνηση αναγκάζεται να καταγγείλει τον ίδιο της τον εαυτό. Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο προκαλεί τους πολίτες αλλά τους θεωρεί και ανόητους με τις διαρροές περί δήθεν δυσαρέσκειας».

Σημείωσε, δε, ότι «για άλλη μια φορά η χώρα είναι αντιμέτωπη με το διεθνή διασυρμό, με το Politico να κάνει λόγο για ρουσφέτια κυβερνητικών σε βάρος των γιατρών. Σε όλη την Ευρώπη προτεραιότητα έχουν οι υγειονομικοί και οι ευπαθείς ομάδες. Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη προτεραιότητα έχουν τα πολιτικά ρουσφέτια».

Υπενθυμίζεται ότι το Politico, σε ανταπόκριση από την Αθήνα, έκανε λόγο για «Σφοδρές αντιδράσεις μετά τον εμβολιασμό κατά του κορονοιού αξιωματούχων της ελληνικής κυβέρνησης πριν από γιατρούς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48