11/12/2018 14:34:20

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Τσοχατζόπουλος

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Τσοχατζόπουλος - Media

Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή και ανακάλεσε την πρώτη του απολογία ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι συνήγοροί του Λ. Κοτσαλή, Γ. Παγορόπουλος και Γ. Νικολάου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας οι τρεις νομικοί υποστήριξαν ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε να απολογηθεί καθώς θεωρεί απολύτως άκυρη και παράνομη την ασκηθείσα σε βάρος του δίωξη και την όλη διαδικασία που ακολουθείται.

Σύμφωνα πάντα με τους τρεις νομικούς ο κ. Τσοχατζόπουλος θεωρεί ότι η συνολική διαδικασία που κινήθηκε σε βάρος του είναι αμιγώς πολιτική και η διαδικασία αυτή θα τελειώσει όταν εμφανιστεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή, όπου είναι αποφασισμένος να μιλήσει «να δείξει την αλήθεια στο λαό και να αποκαταστήσει την αδικία».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος επανέφερε στον ανακριτή το αίτημά του να κληθούν να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ και τα τότε στελέχη του υπουργείου Άμυνας που συμμετείχαν στη λήψη αποφάσεων για τις επίμαχες προμήθειες, ενώ έκανε έκκληση και πάλι στον ανακριτή προκειμένου να αποφυλακιστεί η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε να μην μεταχθεί σήμερα στην Ευελπίδων και έτσι ο ανακριτής θα λάβει τη συμπληρωματική της απολογία τις επόμενες ημέρες από τον Κορυδαλλό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.