search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Τσοχατζόπουλος

29.09.2012 21:00
Αρνήθηκε να απολογηθεί ο Τσοχατζόπουλος - Media

Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή και ανακάλεσε την πρώτη του απολογία ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι συνήγοροί του Λ. Κοτσαλή, Γ. Παγορόπουλος και Γ. Νικολάου.

Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή και ανακάλεσε την πρώτη του απολογία ο Άκης Τσοχατζόπουλος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι συνήγοροί του Λ. Κοτσαλή, Γ. Παγορόπουλος και Γ. Νικολάου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας οι τρεις νομικοί υποστήριξαν ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε να απολογηθεί καθώς θεωρεί απολύτως άκυρη και παράνομη την ασκηθείσα σε βάρος του δίωξη και την όλη διαδικασία που ακολουθείται.

Σύμφωνα πάντα με τους τρεις νομικούς ο κ. Τσοχατζόπουλος θεωρεί ότι η συνολική διαδικασία που κινήθηκε σε βάρος του είναι αμιγώς πολιτική και η διαδικασία αυτή θα τελειώσει όταν εμφανιστεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή, όπου είναι αποφασισμένος να μιλήσει «να δείξει την αλήθεια στο λαό και να αποκαταστήσει την αδικία».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος επανέφερε στον ανακριτή το αίτημά του να κληθούν να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ και τα τότε στελέχη του υπουργείου Άμυνας που συμμετείχαν στη λήψη αποφάσεων για τις επίμαχες προμήθειες, ενώ έκανε έκκληση και πάλι στον ανακριτή προκειμένου να αποφυλακιστεί η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη ζήτησε να μην μεταχθεί σήμερα στην Ευελπίδων και έτσι ο ανακριτής θα λάβει τη συμπληρωματική της απολογία τις επόμενες ημέρες από τον Κορυδαλλό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01