search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:25
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Ο δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ νοσηλεύεται με κορωνοϊό

03.01.2021 06:58
ΗΠΑ: Ο δημοσιογράφος Λάρι Κινγκ νοσηλεύεται με κορωνοϊό - Media

 

Ο εμβληματικός τηλεοπτικός οικοδεσπότης Λάρι Κινγκ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο Λος Άντζελες αφού διαγνώσθηκε θετικός στην Covid-19, μετέδωσε το αμερικανικό ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, επικαλούμενο μια πηγή κοντά στην οικογένεια του Κινγκ.

«Ο Λάρι έχει πολεμήσει τόσα πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και αγωνίζεται και αυτό σκληρά. Είναι νικητής», δήλωσε χθες Σάββατο η πηγή στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Το ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RT, όπου ο 87χρονος Κινγκ φιλοξενεί τη δική του εκπομπή Politicking, ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι αρκετά σοβαρή ώστε να απαιτεί χρήση αναπνευστήρα.

Το 2017, ο θρυλικός τηλεοπτικός παρουσιαστής είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα. Έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας στο παρελθόν. Τον Απρίλιο του 2019 έκανε αγγειοπλαστική, ενώ το ίδιο έτος υπέστη εγκεφαλικό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01