search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:23
MENU CLOSE

Προσποιήθηκε ότι ήταν ο ντελιβεράς για να του ανοίξει την πόρτα – Τη βίασε μέσα στο σπίτι της (Video)

05.01.2021 13:43
Προσποιήθηκε ότι ήταν ο ντελιβεράς για να του ανοίξει την πόρτα – Τη βίασε μέσα στο σπίτι της (Video) - Media

 

Όταν χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι μιας 27χρονης στη Νέα Υόρκη εκείνη ρώτησε «ποιος είναι» και η απάντηση που πήρε από το θυροτηλέφωνο ήταν «Ντελίβερι, σας έφερα την παραγγελία σας».

Η γυναίκα που ήταν μόνη στο σπίτι, παραξενεύτηκε δεν είχε παραγγείλει κάτι και ήταν και παραμονή Πρωτοχρονιάς. 
Έκανε το λάθος να του ανοίξει την έξω θύρα και μετά να τον περιμένει με ανοιχτή την πόρτα του διαμερίσματος της. Τότε εμφανίσθηκε ένας νεαρός που φορούσε κίτρινο μπουφάν και κρατούσε στα χέρια του ένα μικρό δέμα. 
Από εκείνη τη στιγμή άρχισε ο εφιάλτης για την κοπέλα. Ο άνδρας χωρίς να της μιλήσει την έπιασε από το λαιμό και την έβαλε μέσα στο διαμέρισμα. Από την έλλειψη οξυγόνου η 27χρονη έχασε τις αισθήσεις της και τότε εκείνος τη βίασε. 
Μετά και πριν ακόμη η γυναίκα συνέλθει εκείνος έψαξε το σπίτι, της πήρε την κάρτα και εξαφανίσθηκε. Για κακή του τύχη όμως οι κάμερες ασφαλείας στο δρόμο κατέγραψαν κάθε του βήμα και μάλιστα και με μεγάλη ευκρίνεια. Το βίντεο το έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία και ζητά όποιος γνωρίζει κάτι να βοηθήσει. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:21