search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Αγωνία για τον Dr. Dre: Νοσηλεύεται με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο ο θρύλος του hip-hop

06.01.2021 13:51
Αγωνία για τον Dr. Dre: Νοσηλεύεται με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο ο θρύλος του hip-hop - Media
 
Στο νοσοκομείο «Κέδροι του Σινά» στο Λος Άντζελες νοσηλεύεται ο θρύλος του hip-hop και της rap, Dr Dre, μετά από διάγνωση για ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.
 
Ο 55χρονος Aμερικανός μουσικός και παραγωγός μεταφέρθηκε στο νοσoκομείο τη Δευτέρα, οπότε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και η κατάστασή του θεωρείται ως σταθερή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Dre (@drdre)

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, γράφοντας: «Ευχαριστώ την οικογένεια, τους φίλους και τους υποστηρικτές μου για το ενδιαφέρον και τις ευχές τους. Τα πάω καλά και έχω εξαιρετική μεταχείριση από το ιατρικό προσωπικό. Θα βγω από το νοσοκομείο σύντομα και θα επιστρέψω σπίτι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εξαιρετικούς επαγγελματίες στο Cedars. Σας αγαπώ».
 
Ο Dr. Dre, κατά κόσμον Andre Romelle Young, έγινε γνωστός στη δεκαετία του 1980, ως ιδρυτικό μέλος του gangsta rap συγκροτήματος N.W.A., με τους οποίους έγραψε το διαβόητο κομμάτι «F@ck da police» και τον ιστορικό δίσκο «Straight Outta Compton».
 
Στο παλμαρέ του έχει παραγωγές δίσκων μεγάλων ονομάτων της rap/hip-hop όπως οι Eminem και 50 Cent (που θεωρούνται ανακαλύψεις του), 2Pac, the D.O.C., Snoop Dogg, Xzibit, Knoc-turn’al, the Game, Kendrick Lamar και Anderson Paak
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30