search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:11
MENU CLOSE

Φουρτούνες και αλληλοκαρφώματα στο ΑΠΕ

10.01.2021 09:08
Φουρτούνες και αλληλοκαρφώματα στο ΑΠΕ - Media

 

Αναστάτωση επικρατεί στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά την επισημοποίηση της παραίτησης του προέδρου του Ευτύχη Παλλήκαρη. Ήταν κάτι που πολλοί περίμεναν εδώ και μήνες, αλλά τώρα που έγινε γνωστό –και μάλιστα από τον ίδιο- έχουν αρχίσει οι ανησυχίες. Ακόμα και για το μέλλον του κρατικού πρακτορείου.

Ο ίδιος ο ως τώρα πρόεδρος του λέει ότι παραιτήθηκε και θα επιστρέψει στο καθεστώς της σύνταξης του, απ’ όπου είχε κληθεί να διοικήσει το κρατικό πρακτορείο. Αλλοι, όμως, (τόσο στο ΑΠΕ όσο και στο Μαξίμου αλλά και στη γενική γραμματεία ενημέρωσης) λένε ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί…

Ο ίδιος πάντως δεν ακούγεται ότι έχει και την καλύτερη γνώμη για τους συντάκτες του ΑΠΕ… Ενώ λέγεται ότι δηλώνει πως δεν βοηθήθηκε στην προσπάθεια του… Όπως και να έχει το πράγμα, όλα μετρούν ανάποδα για την αλλαγή στο ΑΠΕ.

Όμως, η παραίτηση αυτή έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στους Αμπελοκήπους, όπου και τα γραφεία του πρακτορείου. Άνθρωποι που προωθήθηκαν από τον παραιτηθέντα πρόεδρο τώρα μιλάνε εναντίον του, τόσο γιατί όπως λένε «υπέκυψε και παραιτήθηκε» αλλά και γιατί ανακάλυψαν πως «δεν έκανε και τίποτα ενάμιση χρόνο στην καρέκλα του προέδρου». Προφανώς βέβαια, για να «πιάσουν φιλίες» με τον επόμενο πρόεδρο.

Χαρακτηριστική περίπτωση, δημοσιογράφου, τώρα το στόμα του «δεν στάζει και μελί» (για να το πούμε ευγενικά) για τον απερχόμενο πρόεδρο….

Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση…

Πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με άλλον δημοσιογράφο, συνδικαλιστή τον οποίο κατηγορούν πως δεν τους ενημέρωνε για το τι γίνεται στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν φρόντισε να υπογράφουν συμβάσεις που έληξαν, αλλά και δεν τους ενημέρωσε για την παραίτηση του προέδρου, παρότι ενημερώθηκε επισήμως από τον ίδιο…

Και δεν είναι μόνον αυτά τα προβλήματα του ΑΠΕ… Εχουν λήξει συμβάσεις διοικητικών υπαλλήλων, έχει προβλήματα στο σύστημα των υπολογιστών, υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα στο φωτογραφικό τμήμα, ενώ υπολειτουργεί το τμήμα τηλεόρασης, αλλά και άλλα πολλά.

Μέσα σε αυτήν την εκρηκτική ατμόσφαιρα, αλλά και με πολλά προβλήματα άλυτα, που άφησε η απερχόμενη διοίκηση (αλλά και των πολιτικών προϊσταμένων), αναζητείται …γενναίος, που να γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για να αναλάβει το φορτίο…

Την αναζήτηση έχουν αναλάβει ο υφυπουργός Λιβάνιος (που έχει την πολιτική ευθύνη με «βαριά καρδιά») αλλά και ο Γρ. Δημητριάδης.

Αποφάσεις, λένε, μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μια και μάλλον το έδαφος είναι προετοιμασμένο…

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:10