search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:24
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τους θέλει το 80% των Ιαπώνων – Τι φοβούνται

11.01.2021 07:10
Ολυμπιακοί Αγώνες: Δεν τους θέλει το 80% των Ιαπώνων – Τι φοβούνται - Media

Δεν θέλουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες οι κάτοικοι του Τόκιο. Ευρήματα που προκαλούν δυσάρεστη έκπληξη, προκύπτουν από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στην Ιαπωνία.

Περίπου το 80% των ερωτηθέντων, δήλωσαν ότι η κορυφαία αθλητική διοργάνωση της υφηλίου, θα πρέπει να ακυρωθούν ή να καθυστερήσουν, δεδομένου ότι αυξάνονται οι ανησυχίες σχετικά με την αύξηση ρεκόρ, που παρατηρείται στα κρούσματα κορωνοϊού, στο σύνολο της χώρας, ενω ήδη αναβλήθηκε η λαμπαδηδρομία.

Δημοσκόπηση για του Ολυμπιακούς Αγώνες

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από το «Kyodo News» και όπως προέκυψε το 35,3% των ερωτηθέντων θέλει να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το 44,8%, προτιμά την καθυστέρηση στην διεξαγωγή τους.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός, Γιοσιχίντε Σούγκα κήρυξε την περασμένη Πέμπτη, κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την ευρύτερη περιοχή του Τόκιο και ενδέχεται να επεκτείνει το μέτρο και σε άλλες περιοχές, καθώς η Ιαπωνία επιχειρεί να συγκρατήσει την αύξηση των κρουσμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01