search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:03
MENU CLOSE

Καβάλα: Τρύπωσε σε σχολείο, έψαχνε να κλέψει, και «ξάφρισε» την… καθαρίστρια!

20.01.2021 11:53
Καβάλα: Τρύπωσε σε σχολείο, έψαχνε να κλέψει, και «ξάφρισε» την... καθαρίστρια! - Media

Αποφασισμένος να κλέψει οπωσδήποτε κάτι, ό,τι κι αν ήταν αυτό, ήταν ένας άγνωστος ο οποίος τρύπωσε το πρωί της Δευτέρας πηδώντας τα κάγκελα στο προαύλιο ενός σχολείου στην Καβάλα. Ηταν τόσο θρασύς που εισέβαλε στο σχολείο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη τα μαθήματα.

Και ενώ ψαχούλευε αριστερά και δεξιά χτύπησε το κουδούνι για διάλειμμα και οι μαθητές βγήκαν στο προαύλιο. Εκείνος, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα κατάφερε να μπεί στο κτίριο και να φτάσει αθέατος μέχρι την κουζίνα!

Όμως, όσο κι αν έψαξε, δεν βρήκε κάτι αξίας και αρκέστηκε να κλέψει τα προσωπικά αντικείμενα της… καθαρίστριας που ήταν απασχολημένη!

Τελικά, έγινε αντιληπτός από τους εκπαιδευτικούς και το έβαλε στα πόδια, καταφέρνοντας να διαφύγει με την πενιχρή λεία του.

Για την κλοπή ενημερώθηκε η Αστυνομία που προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον δράστη εξετάζοντας πλάνα από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01