07/03/2021 01:28:29

Κόντρα Περρή - Ουγγαρέζου: «Εσύ έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας - Σου βρωμίζουμε τον λόγο» (Video)

Κόντρα Περρή - Ουγγαρέζου: «Εσύ έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας - Σου βρωμίζουμε τον λόγο» (Video) - Media

 

Έναν καβγά με... άρωμα Survivor παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του "Πρωινού" την Τετάρτη. Με αφορμή την επαγγελματική ιδιότητα της Μαριπόζα, οι δύο συνεργάτες ενεπλάκησαν σε μια έντονη λογομαχία.

«Έχεις κάνει 10 φάουλ σήμερα» ήταν η φράση του Βαγγέλη Περρή που πυροδότησε την ένταση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά:  «Οι followers στο Instagram είναι η επαγγελματική της ιδιότητα».

Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος

- «Κάνεις λάθος! Άλλον διάλογο άκουσες! Αυτό που ειπώθηκε δεν έχει σχέση με αυτό που λες. Κάτσε ρε Δημήτρη! Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Προφανώς δεν είναι δουλειά της το Instagram, είναι το εργαλείο της. Λέμε ότι είναι Instagrammer, αλλά η δουλειά της δεν είναι το Instagram. Δεν είναι σωστό να ειρωνευόμαστε έναν άνθρωπο! Κάνεις λάθος!»

- «Μόνο εσύ παρακολουθείς Βαγγέλη μου, εμείς βλέπουμε άλλο Survivor! Μας λες ότι είδαμε άλλα από αυτά που είδαμε»

- «Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ένας άκρατος λαϊκισμός, δεν ακούει κανείς τον άλλον. Η Άννα Μαρία Βέλλη δεν είναι ανεπάγγελτη, όπως παρουσιάστηκε ειρωνικά προηγουμένως. Είναι επαγγελματίας παρουσιάστρια και ηθοποιός. Γιατί γελάς Δημήτρη;» 

- «Βαγγέλη δεν θα ήθελα να σου απαντήσω, μπορείς να συνεχίσεις. Εγώ είμαι λαϊκιστής και θα μαλώσουμε. Επειδή έχεις τα σκήπτρα της αξιοπρέπειας στην τηλεόραση, ολοκλήρωσε γιατί εμείς που λαϊκίζουμε σου βρωμίζουμε τον λόγο. Εσύ βλέπεις άλλο Survivor. Ποια ιδιότητα; Σε μια παράσταση έπαιξε. Μη τρελαίνεσαι. Δεν είναι και η Κατίνα Παξινού. Εγώ τη γνώρισα ως ραδιοφωνική παραγωγό. Αυτός που δηλώνει ότι κάνει το ένα και το άλλο, ουσιαστικά δεν κάνει τίποτα»

- «Εσύ είσαι πιο πολύ φίλος μου από αυτές!», είπε ο Περρής. «Δεν με έχεις υποστηρίξει ποτέ», παρατήρησε ο Ουγγαρέζος για να πάρει την απάντηση: «Θυμήσου, τη στιγμή που όλοι σε βαρούσαν, βρέθηκα και έγραψα ο μόνος. Εσύ είσαι φίλος μου παραπάνω από τα κορίτσια».

Μετά από οκτώ λεπτά έντονης λογομαχίας, η παρουσιάστρια πέρασε σε διαφημίσεις, ενώ μετά το διάλειμμα οι δυο συνεργάτες -σα να μη συνέβη ποτέ τίποτα- αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις... 

«Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι από τα πιο αγαπητά μου πρόσωπα στην τηλεόραση. Το ξέρει, του το έχω αποδείξει» είπε ο Βαγγέλης Περρής και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να ανταποδίδει: 

«Με έχει στηρίξει πολύ ο Βαγγέλης και τον αγαπώ πολύ»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.