02/03/2021 12:36:24

Μαίρη Μηλιαρέση: «Μου έφαγαν το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια» (Video)

Μαίρη Μηλιαρέση: «Μου έφαγαν το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση αναφερόμενη - μεταξύ άλλων- στον καιρό που παρουσίαζε το Ρουκ Ζουκ, ενώ αποκάλυψε και τον τρόπο που έχασε την εκπομπή "μέσα από τα χέρια της", καταλήγοντας σήμερα στον ΑΝΤ1 και τη Ζέτα Μακρυπούλια. 

«Μου φάγανε το Ρουκ Ζουκ μέσα από τα χέρια, γιατί τότε προσπαθούσα να πάρα τα δικαιώματα, αλλά δεν μπορούσα να διαθέσω από την τσέπη μου τα λεφτά για να κλειδώσω τα δικαιώματα κι έτσι τα πήρε η Ζέτα με τον ΑΝΤ1», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση του Mega που απέρριψε μετά το Ρουκ Ζουκ.

«Μου πρότειναν να κάνω το Πρωινό στο Mega, αλλά εγώ τότε είχα το μωρό και τότε πήγε η Βόσσου με την Πανοπούλου. Μετά μου ξαναπρότειναν να κάνω πρωινό αλλά εγώ δεν μπορούσα να αφήνω μόνο του το μωρό και πήραν τον Πολυχρονίου. Τους τελευταίους μήνες της σεζόν του Πολυχρονίου, με πήρε η Έλενα Κατραβά και μου λέει "Μαίρη έχεις ακόμα μία ευκαιρία".

Εγώ δεν ήθελα να αφήσω το μωρό σε ξένους ανθρώπους και τότε τους έκατσε το πρωινό με την Μαρία και τον Φώτη. Από τότε είναι η πρώτη φορά που με καλούν σε εκπομπή στο Mega, αυτή σήμερα» τόνισε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.