search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Πιστοποιητικό επιπλαιότητας και ανικανότητας

22.01.2021 13:54
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη και τρέχει πίσω από τις εξελίξεις - Media
 
Ως κίνηση εντυπωσιασμού, άνευ πρακτικής αξίας, δεδομένης της ανεπάρκειας εμβολίων, χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του την πρόταση Μητσοτάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
 
Υπογραμμίζει δε το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο την απέρριψε ως καταφανώς προβληματική από πλευράς θεμελιωδών δικαιωμάτων.
 
Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο κύριος Μητσοτάκης και η Κυβέρνησή του αντί να αποφασίσουν να δώσουν μια μάχη για την έγκαιρη επάρκεια εμβολίων, την εξασφάλιση της πατέντας ώστε να παραχθεί μαζικά και γρήγορα το εμβόλιο και να μην κρέμεται όλος ο ευρωπαϊκός πληθυσμός από το πλάνο παραγωγής τριών βιομηχανιών, επέλεξε να κάνει απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού, μόνο και μόνο για να ακουστεί ότι κάτι έκανε.
 
Το ευρωπαϊκό συμβούλιο απέρριψε την καταφανώς προβληματική από πλευράς θεμελιωδών δικαιωμάτων πρότασή του και το μόνο που του μένει είναι ένα ακόμη πιστοποιητικό επιπολαιότητας και πολιτικής ανικανότητας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52