search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:04
MENU CLOSE

Παναγιώτης Σταμπουλίδης για συνωστισμό: Θα είναι καταστροφικό για όλους 3ο αυστηρό lockdown

24.01.2021 10:16
Παναγιώτης Σταμπουλίδης για συνωστισμό: Θα είναι καταστροφικό για όλους 3ο αυστηρό lockdown   - Media

 

«Θα είναι καταστροφικό για όλους ένα τρίτο αυστηρό απαγορευτικό» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γ.γ Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης κληθείς να σχολιάσει τις ουρές και τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε χθες Σάββατο στους κεντρικούς  εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.  

«Πρέπει ο καθένας να δείξει αυτοπειθαρχία, να σεβαστεί τον εαυτό του. Μην νομίζει ότι με τα επαναλαμβανόμενα SMS κοροϊδεύει το κράτος, τον εαυτό του κοροϊδεύει» τόνισε κ. Σταμπουλίδης. 

Ανέφερε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έκτος από σήμερα και την ερχόμενη Κυριακή. Σημείωσε ότι υπάρχει δυναμική στην αγορά και η αύξηση πωλήσεων, κυρίως σε υποδήματα και ρούχα ξεπερνάει το 30%.

Οι επιχειρήσεις άνοιξαν αλλά μπορούν να κάνουν και χρήση των μέτρων στήριξης, και της επιστρεπτέας και των αναστολών, διευκρίνισε. 

Λιανεμπόριο και σουπερ μάρκετ μπορούν να είναι ανοιχτά σήμερα προαιρετικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Διατηρείται η υποχρέωση αποστολής SMS, με τον αριθμό 2, στο 13033 και ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:03