search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:39
MENU CLOSE

Π. Χρηστίδης: Να γιατί αρνήθηκε ο Μητσοτάκης τη διαμόρφωση κοινής εθνικής γραμμής

24.01.2021 12:25
Π. Χρηστίδης: Ο νόμος Μητσοτάκη, Βελόπουλου, δεν λύνει τα προβλήματα των Πανεπιστημίων - Media

 

Οι «έντονες διαφωνίες» στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος είναι, σύμφωνα με τον Παύλο Χρηστίδη, ο λόγος που ο πρωθυπουργός αρνήθηκε, όπως υποστηρίζει, τη διαμόρφωση κοινής εθνικής γραμμής.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε: «Τώρα γίνεται ξεκάθαρο γιατί αρνήθηκε ο κύριος Μητσοτάκης τη διαμόρφωση της κοινής εθνικής γραμμής, με τους πολιτικούς αρχηγούς υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να πορεύεται η χώρα χωρίς αυτήν. Γιατί υπήρχαν έντονες διαφωνίες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει ο Π. Χρηστίδης.

«Ας ασχοληθούν με τα δομικά προβλήματα της παιδείας»

Να ασχοληθεί με τα δομικά προβλήματα της παιδείας, καλεί την κυβέρνηση ο Παύλος Χρηστίδης με αφορμή όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή για την υποχρέωση των μαθητών να επιστρέφουν στα σπίτια τους εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου.

«Πρόστιμα σε μαθητές;

Μήπως να ισχύσει ο νόμος 4.000 και να τους κουρεύουν στο Σύνταγμα;», διερωτάται ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Και η ανάρτηση του Π. Χρηστίδη καταλήγει με την προτροπή, «ας ασχοληθούν με τα δομικά προβλήματα της παιδείας που διαρκώς διογκώνονται και ας σταματήσουν να κάνουν τους χωροφύλακες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38