search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:43
MENU CLOSE

“Χάος” στη Βουλή λόγω … Χρυσής Αυγής!

05.10.2012 11:48
\"Χάος\" στη Βουλή λόγω ... Χρυσής Αυγής! - Media

Σκηνές "χάους" στη Βουλή με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.

Σκηνές "χάους" στη Βουλή με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.
 
Κατά την επερώτηση βουλευτών της Χρυσής Αυγής για την ΑΟΖ, βουλευτές του κόμματος εκτόξευσαν ύβρεις κατά του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
 
«'Eχει προκαλέσει εμετό σε όλη την κοινωνία. Μιλάει στα τηλεπαράθυρα σε τηλεανακριτές. Να βρεθεί ένας πραγματικός ανακριτής να του πει σκάσε» , ενώ αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου ο κ. Κασιδιάρης είπε ότι «είναι 25% Έλληνας».
 
Απαντώντας ο κ. Μανιάτης έκανε λόγο για «φασιστικά λεκτικά σκουπίδια» και για «οχετό ύβρεων» τονίζοντας ότι «τα τάγματα εφόδου δεν θα περάσουν και η δημοκρατία θα νικήσει όσο κι αν κάποιοι την πολεμούν».
 
«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών λεκτικών σκουπιδιών από οπουδήποτε και αν προέρχονται και ο οχετός των ύβρεων. Ο οχετός των ύβρεων και συμπεριφορές παρακράτους, καρφίτσας και ταγμάτων εφόδου δεν θα περάσει η δημοκρατία θα νικήσει όσο και αν κάποιοι την πολεμούν» απάντησε ο Γιάννης Μανιάτης προκαλώντας την οργή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξεκίνησαν να φωνάζουν.
 
«Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Είστε λαμόγια. Κλέφτες. Κύριε Μανιάτη πάμε μαζί στην Αργολίδα που θα σας πάρουν με τα πορτοκάλια» φώναζαν βγαίνοντας από την αίθουσα εξοργισμένοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:43