26/02/2021 14:14:15

Γρηγόρης Αρνούτογλου: Η απόφαση για το τηλεοπτικό του μέλλον

Γρηγόρης Αρνούτογλου: Η απόφαση για το τηλεοπτικό του μέλλον - Media

 

Στο δυναμικό του ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να ανήκει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς οι δυο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε ότι ανανεώνει τη συνεργασία του με τον γνωστό παρουσιαστή για ακόμη τρία χρόνια, ενώ πέρα από την παρουσία του στη late night ζώνη, ο ίδιος θα αξιοποιηθεί και σε νέες ιδέες στην prime time του καναλιού.

ΑΝΤ1: Η ανακοίνωση για τη συνεργασία

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, θα συνεχίσει τη δυνατή πορεία του στον ΑΝΤ1 για ακόμα 3 χρόνια.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής θα πρωταγωνιστήσει, και την επόμενη τριετία, τόσο στην late night ζώνη, όπου κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, όσο και σε νέες ιδέες στην prime time του καναλιού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη μακρόχρονη εμπειρία, το πάθος και τον επαγγελματισμό του, θα βάλει και πάλι τη σφραγίδα του σε κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα του ΑΝΤ1.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.