search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Συγγνώμη Μπαλάσκα στον Γιάννη Ραγκούση (Videos)

02.02.2021 11:44
Συγγνώμη Μπαλάσκα στον Γιάννη Ραγκούση (Videos) - Media

 

Αυτά παθαίνεις, όταν ανοίγεις το στόμα σου, χωρίς να προσέχεις τι λες… Ο λόγος, εν προκειμένω, για τον συνδικαλιστή της αστυνομίας και εκτελεστικό μέλος της ΠΟΑΣΥ Σταύρο Μπαλάσκα, ο οποίος υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιάννη Ραγκούση για όσα είχε σε τηλεοπτική εκπομπή της 14ης Δεκεμβρίου.

«Στις 14 Δεκεμβρίου ο κ. Μπαλάσκας, αστυνομικός και εκτελεστικό μέλος της ΠΟΑΣΥ, προέβη σε διαστρέβλωση της κοινοβουλευτικής μου ομιλίας για τους αστυνομικούς, τις οικογένειες και τα παιδιά τους -συνοδεία ύβρεων- στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ “Σήμερα”», γνωστοποίησε την Τρίτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Αναγκάστηκα να προχωρήσω στην έσχατη επιλογή για την προστασία της πολιτικής και προσωπικής μου τιμής και υπόληψης, κοινοποιώντας του δύο εξώδικες δηλώσεις μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου μου κ.Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, καλώντας τον να αποκαταστήσει την ΑΛΗΘΕΙΑ των λεγομένων μου».

Και πράγματι, όπως σημειώνει ο Γ. Ραγκούσης «Προς τιμήν του ο κ. Μπαλάσκας, σήμερα το πρωί από την ίδια τηλεοπτική εκπομπή, ζήτησε δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ από εμένα ανακαλώντας στο σύνολο τις δηλώσεις του»

«Τη ΣΥΓΓΝΩΜΗ αυτήν την αποδέχομαι και θεωρώ ότι το ζήτημα έληξε. Η σημερινή αυτή εξέλιξη επαληθεύει απολύτως την ορθότητα της επιλογής κάθε πολίτη όπως και κάθε πολιτικού να προσφεύγει στη λύση της νομικής προστασίας, προκειμένου να αποκρούσει τη συκοφαντία, τη δυσφήμιση, καθώς και την παραπληροφόρηση της κοινωνίας», καταλήγει ο Γ. Ραγκούσης.

Ας ελπίσουμε ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα στον κ. Μπαλάσκα. Ακόμα αντηχούν στα αυτιά μας τα δυνατά του γέλια σε ερώτηση δημοσιόγραφου για το ενδεχόμενο κάποιο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή να καταφέρει να διαφύγει της σύλληψης.

Ο Χρήστος Παππάς πάντως παραμένει ασύλληπτος εδώ και 100 και πλέον μέρες.

Χαχαχα, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01