search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Μέχρι τον Νοέμβριο η επόμενη δόση, σύμφωνα με τον Ρεν

09.10.2012 14:43

Η Ελλάδα μπορεί να περιμένει να λάβει την επόμενη δόση των 31,5 δισ. ευρώ από το διεθνές πρόγραμμα στήριξής της μέχρι τον Νοέμβριο, δήλωσε ο Όλι Ρεν.

Η Ελλάδα μπορεί να περιμένει να λάβει την επόμενη δόση των 31,5 δισ. ευρώ από το διεθνές πρόγραμμα στήριξής της μέχρι τον Νοέμβριο, δήλωσε ο Όλι Ρεν στο περιθώριο συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.

Παράλληλα ο κ. Ρεν τόνισε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει τα μέτρα δημοσιονομικής σταθερότητας και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις πριν ολοκληρωθεί η έκθεση της τρόικας προκειμένου να καταβληθεί η επόμενη δόση.

«Είμαστε μάλλον κοντά στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και σε μια συμφωνία σε επίπεδο προσωπικού», τόνισε τέλος ο κ. Ρεν σχετικά με τους συνεχείς ελέγχους της τρόικας στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:42