search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:24
MENU CLOSE

Παπανδρέου: Αναθεώρησα το έλλειμμα για να αποκτήσει αξιοπιστία η χώρα!

10.10.2012 12:33
Παπανδρέου: Αναθεώρησα το έλλειμμα για να αποκτήσει αξιοπιστία η χώρα! - Media

Στο Τόκιο μεταβαίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για να μετάσχει στην κοινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας που αρχίζει την Πέμπτη.

Στο Τόκιο μεταβαίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για να συμμετάσχει στην κοινή σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας που αρχίζει την Πέμπτη.
 
Μιλώντας στον ανταποκριτή του ιαπωνικού πρακτορείου ειδήσεων Kyodo στη Γενεύη ο κ. Παπανδρέου δήλωσε πως «κανείς δεν περίμενε ότι η κρίση του ελληνικού χρέους θα εξελισσόταν σε παγκόσμιο πρόβλημα».
 
Στην ίδια συνέντευξη στο ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων ο κ. Παπανδρέου λέει ότι η απόφαση που έλαβε ως πρωθυπουργός το 2009 να αναθεωρήσει το ύψος του ελληνικού ελλείμματος κατά τρεις μονάδες ήταν για να αποκατασταθεί η αξιοπιστία και το κύρος της χώρας στο εξωτερικό.
 
Σύμφωνα με το ιαπωνικό πρακτορείο, ο κ. Παπανδρέου θα μετάσχει στη συνεδρίαση του ΔΝΤ αναζητώντας στήριξη από το ΔΝΤ για την «οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46