search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 21:23
MENU CLOSE

Ζάμπλουτος επιχειρηματίας άφησε 5 εκατομμύρια δολάρια στον σκύλο του και πέθανε

15.02.2021 17:59
Ζάμπλουτος επιχειρηματίας άφησε 5 εκατομμύρια δολάρια στον σκύλο του και πέθανε - Media

 

Ο Μπιλ Ντόρις από το Νάσβιλ του Τενεσί ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας με μεγάλη περιουσία. Είχε εταιρία που κατασκεύαζε μπανιέρες για άτομα με ειδικές ανάγκες. Δεν ήταν παντρεμένος και με τους συγγενείς του δεν είχε και ιδιαίτερες σχέσεις.

Όταν στα 83 του ένιωσε ότι κάτι δεν πάει καλά, αποφάσισε να κάνει τη διαθήκη του. Δεν άφησε τίποτε σε κανέναν συγγενή ή φίλο του. Άφησε 5 εκατομμύρια δολάρια στο 8 χρονών σκύλο του, τη «Λουλού»


Βέβαια οι συγγενείς του δεν έμειναν με τα χέρια δεμένα. Μετά το αρχικό σοκ προσέβαλλαν μαζικά τη διαθήκη αλλά μάταια. Το μόνο που μπορούσαν να διεκδικήσουν ήταν το τεράστιο ράντσο που είχε ο Μπίλ καθώς και ένα σπάνιο άγαλμα σε ανθρώπινο μέγεθος του στρατηγού της συνομοσπονδία κατά τη διάρκεια του αμερικάνικου εμφυλίου, του Νάθαν Μπέντφορντ Φόρεστ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24