search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:35
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Nα πάρει πίσω η κυβέρνηση το μέτρο-παρωδία της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Σ/Κ από τις 6

20.02.2021 13:05
ΣΥΡΙΖΑ: Nα πάρει πίσω η κυβέρνηση το μέτρο-παρωδία της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Σ/Κ από τις 6 - Media

 

Να πάρει πίσω το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα από τις 6 το απόγευμα καλεί εκ νέου την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωση του την κατηγορεί ότι για τρίτη εβδομάδα «επιμένει στο μέτρο-παρωδία» ενώ «αποδεδειγμένα πλέον πρόκειται για ένα μέτρο που όχι μόνο δεν βοηθάει στον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, αλλά αντίθετα επιβαρύνει περισσότερο τους πολίτες που αναγκάζονται να εξυπηρετηθούν στα σούπερ μάρκετ σε περιορισμένο ωράριο, με αποτέλεσμα ατέλειωτες ουρές στα πεζοδρόμια».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση «προκειμένου να μην αναγνωρίσει το λάθος της παίζει με τα νεύρα και την υγεία των πολιτών, αδιαφορώντας πλήρως για την καθημερινότητά τους». «Καλούμε την κυβέρνηση για μια ακόμη φορά να πάρει πίσω το μέτρο και να προσγειωθεί επιτέλους στην πραγματικότητα», σημειώνει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28