search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:50
MENU CLOSE

Σταύρος Θεοδωράκης: Μετά το Ποτάμι επιστρέφει στη δημοσιογραφία

20.02.2021 15:29
Σταύρος Θεοδωράκης: Μετά το Ποτάμι επιστρέφει στη δημοσιογραφία - Media

 

Το «Ποτάμι» και ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης ανέστειλαν την λειτουργία το Νοέμβρη 2019. Δυο χρόνια μετά επιστέφει στην δημοσιογραφία.

Αφού η τότε πλειοψηφία των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου (οι 12 από τους 16) είχαν εκφράσει την άποψη ότι, το Ποτάμι πρέπει: «Να μη γίνει το Ποτάμι άλλη μια σφραγίδα που θα κυλά αριστερά και δεξιά ανάλογα με τη ζήτηση», «Να δείξουμε και έμπρακτα ότι για εμάς η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός».

Έτσι η νέα ζωή του δημοσιογράφου, ήταν να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις μαζί με την κόρη του, τη συγγραφή βιβλίου και ποιος ξέρει ίσως πάλι στο μέλλον με την πολιτική.

Ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής είχε δηλώσει το 2014 ότι εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να ασχοληθεί με τα κοινά.

Σήμερα διαψεύδει την τότε δήλωση του, γιατί ο δημοσιογράφος θα είναι για πάντα δημοσιογράφος. «Γιατί αυτός ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από σήμερα και κάθε Σάββατο θα βρίσκεται και στην έντυπη έκδοση της «Καθημερινής», σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Ο πρώην επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» είχε ξεκινήσει ήδη συνεργασία με την ηλεκτρονική της έκδοση, η οποία αναρτούσε το «Podcast» με τις απόψεις του και η νέα στήλη του στην εφημερίδα θα έχει το ίδιο όνομα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:49