search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:12
MENU CLOSE

Θάνατος στρατιώτη στην Κεφαλονιά: Μπούλινγκ καταγγέλει ο πατέρας του (Video)

22.02.2021 14:32
Θάνατος στρατιώτη στην Κεφαλονιά: Μπούλινγκ καταγγέλει ο πατέρας του (Video) - Media
 
Σε καταγγελίες για μπούλινγκ σε βάρος 23χρονου στρατιώτη που έχασε τη ζωή του προχώρησε ο πατέρας του, δίνοντας απρόσμενη τροπή στην υπόθεση.
 
Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ ο πατέρας του 23χρονου αμφισβήτησε ότι ο θάνατος του γιου του οφείλεται σε ατύχημα και δήλωσε ότι το παιδί tου έπεσε θύμα μπούλινγκ, τόσο από άλλους στρατιώτες, όσο και από αξιωματικούς, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
 
«Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα και εγώ. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε απίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς», είπε ο τραγικός πατέρας.
 
Ο 23χρονος ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 23χρονος έπεσε στη θάλασσα, από ένα σημείο μάλιστα, όπου σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν πέσει αρκετά.
 
Το όχημα βυθίστηκε στο νερό με τον νεαρό να μην το εγκαταλείπει. Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως στήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού για την διάσωση του οδηγού και την ανέλκυση του οχήματος. Δύτης που έπεσε στο νερό εντόπισε τον 23χρονο. Στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε η σορός του, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Ο πατέρας του συμπλήρωσε ότι το παιδί του «όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα. Η πατρίδα μας δεν αξίζει αυτή την κατάντια, αυτή την αρρώστια. Το παιδί δεχόταν έντονη ψυχολογική πίεση από τους ανωτέρους του και τους συναδέλφους του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01