search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:26
MENU CLOSE

Δημήτρης Αποστόλου: Ο Κούγιας δεν είπε τα αδιανόητα τυχαία

24.02.2021 17:25
Δημήτρης Αποστόλου: Ο Κούγιας δεν είπε τα αδιανόητα τυχαία - Media
 
Την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη σχολίασε ο γνωστός σεναριογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Αποστόλου.
 
Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Δ. Αποστόλου, σχετικά με τα όσα έχει πει ο Α. Κούγιας από την ώρα που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δ. Λιγνάδη, σημείωσε τα εξής:
 
«Πιστέψατε ότι ο τέως της Βατίδου είπε τα αδιανόητα τυχαία; Στα κρυφά κατάστιχα (τι κάνουν ενώ εσυ κοιμάσαι…) του πολύ “σοβαρού” νομικού πολιτισμού μας υπάρχει ένας παλιός νόμος και εξακολουθεί να είναι σε ισχύ σύμφωνα με τον οποίο η πράξη με 15χρονα παιδιά, όταν υπάρχει η συναίνεσή τους, δεν είναι αδίκημα, εκτός κι αν συντρέχει ειδική σχέση όπως, για παράδειγμα, αυτή μεταξύ δασκάλου – μαθητή, σοφρωνιστικού υπαλλήλου – κρατούμενου κ.ο.κ.
 
Το 15χρονο που δεν έχει κάνει ακόμα στο σχολείο του τη λέξη συναίνεση έρμαιο στα χέρια του κάθε ανώμαλου εχει ευθύνη απόφασης και συνομολογεί σε πράξη; Περαν του εμετού κάτι τέτοιο θα προκαλέσει και άλλες αδικες “ενέργειες”… Ψυχανεμίζεστε πού το παω και πού το πάνε;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01