search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ μετά από 12 χρόνια

25.02.2021 12:14
mikroutsikos_main

 

Ο πρώτος που γνώρισε στους Έλληνες την Reality τηλεόραση μιλάει για όλους και για όλα σε μια συνέντευξη ποταμό στο Tik Talk του Alpha.

Η συγκίνηση του στο αντίκρισμα και μόνο της φωτογραφίας του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, και τα λόγια αγάπης, που με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή αρθρώνει.

Η τεράστια τηλεοπτική του πορεία και τα πανάκριβα συμβόλαια. Ο ισχυρός του τηλεοπτικός «αντίπαλος», η Ρούλα Κορομηλά, παρεμβαίνει και μιλά γι αυτόν.

Η άνοδος και η πτώση του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πως από τα εκατομμύρια βρέθηκε χωρίς ούτε ένα ευρώ και με το ψυγείο του άδειο.

Οι γεμάτες νόημα δηλώσεις του γιου του, Στέργιου, αλλά και οι γυναίκες της ζωής του.

Οι αταξίες, η «σεξουαλική επίθεση» που δέχθηκε από τραγουδίστρια, ο ρόλος του έρωτα στη ζωή του και η μεγάλη του αγάπη που χάθηκε πρόωρα.

Η Σοφία Βόσσου, σε τηλεφωνική σύνδεση, μιλάει για την σχέση ζωής που έχουν χτίσει τόσα χρόνια.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στον Αντώνη Σρόιτερ την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 23:00 στο Tik Talk που θα συζητηθεί πολύ!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03