search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:11
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Άγνωστοι εσπασαν το γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη για τον Κουφοντίνα

26.02.2021 12:03
Ηράκλειο: Άγνωστοι εσπασαν το γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη για τον Κουφοντίνα - Media

 

Ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλε το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, στο Ηράκλειο.

Οι άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προχώρησαν σε εκτεταμένες ζημιές, ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στο γραφείο του Λ. Αυγενάκη έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η σήμανση, ενώ οι άγνωστοι διέφυγαν της σύλληψης.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο υφυπουργός κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση και σημειώνει ότι αναμένει την ξεκάθαρη καταδίκη όλων των κομμάτων.

Όπως γράφει αναλυτικά:

«Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους.

Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα.

Όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες, αλλά και στην Πατρίδα συνολικά.

Οι γνωστές επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου.

Αναμένω την καταδίκη απ΄ όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος». 

Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους. Όταν…

Δημοσιεύτηκε από Λευτέρης Αυγενάκης στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Photo: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01