search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:28
MENU CLOSE

Αλλαγή «καριέρας» για τον Μπάμπη Στόκα: Άνοιξε πιτσαρία στην Καλαμάτα

01.03.2021 15:21
Αλλαγή «καριέρας» για τον Μπάμπη Στόκα: Άνοιξε πιτσαρία στην Καλαμάτα - Media

 

Με το τραγούδι να περνάει κρίση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Μπάμπης Στόκας έκανε «στροφή» προς το παρόν στην καριέρα του και άνοιξε πιτσαρία στην Καλαμάτα.

Η εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε σήμερα (1/3) στην πιτσαρία που άνοιξε ο γνωστός τραγουδιστής ιδιαίτερα από την πορεία του με το συγκρότημα Πυξ Λαξ, Μπάμπης Στόκας, σε μία πόλη την οποία αγαπάει την Καλαμάτα.

Ο ίδιος τόνισε για το νέο του επιχειρηματικό βήμα ότι το μαγαζί δεν είναι ακριβώς πιτσαρία αλλά πρόκειται για ένα Mediterranean Bistro, με τα περισσότερα υλικά να είναι της περιοχής, περίπου το 80% και η κουζίνα του μαγαζιού ελαφρώς πειραγμένη γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν ήθελε να κάνει κάτι αμιγώς ιταλικό».

«Δεν είναι ακριβώς πιτσαρία είναι ένα Mediterranean Bistro, τα περισσότερα υλικά είναι δικά μας. Έχουμε πάρει την πίτσα σαν πίτσα και την έχουμε πειράξει. Έχουμε ένα ξυλόφουρνο και φτιάχνουμε σάντουιτς εκεί. Θέλω ο κόσμος να φάει κάτι ποιοτικό, αλλά είναι πειραγμένα κάπως γιατί δεν ήθελα να κάνω κάτι αμιγώς ιταλικό».

Για τους λόγους τους οποίους άνοιξε το μαγαζί άφησε «αιχμές» για την ενίσχυση των καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια της πανδημίας από την κυβέρνηση, τονίζοντας ότι ο στόχος του ήταν να προσφέρει κάτι ποιοτικό.

«Όπως ξέρετε είδα ότι το κράτος αγαπάει πάρα πολύ τους καλλιτέχνες και την τέχνη και φροντίζει για την υγεία τους και να περνάνε οι άνθρωποι καλά χωρίς τροφή και χωρίς δουλειά. Άνοιξα αυτό το μαγαζί στην Καλαμάτα σε μία πόλη που αγαπάω, με ποιότητα γιατί έτσι κι αλλιώς η ποιότητα μ’ ενδιαφέρει εμένα. Αυτό πουλάμε και στη μουσική μου αυτό πουλάω, όσο μπορώ να πουλήσω», δήλωσε ο Μπάμπης Στόκας

Σε ερώτηση του πάνελ της εκπομπής αν θα σερβίρει ο ίδιος, απάντησε χαριτολογώντας, «αν θες σερβίρω εγώ την πίτσα αλλά είναι πιο ακριβή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:24