search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:52
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: «Πόλεμος» στο Διαφάνι – Ανατροπή στη δίκη του Βόσκαρη

02.03.2021 08:56
Άγριες Μέλισσες: «Πόλεμος» στο Διαφάνι - Ανατροπή στη δίκη του Βόσκαρη - Media

 

Στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου βρίσκεται η οικογένεια των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες, με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο να είναι έτοιμοι να πάρουν τον μικρό Σέργιο και τα μετακομίσουν μόνιμα στο Παρίσι.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν είναι επιθυμητό ούτε από τη βιολογική μητέρα του παιδιού, Δρόσω, ούτε όμως και από τον Δούκα ο οποίος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει τον εγγονό του κοντά του. 

Νικηφόρος και Ασημίνα παραπλανούν τον Κωνσταντή και τη Δρόσω, πείθοντάς τους ότι δεν πρόκειται να φύγουν. Την ίδια στιγμή, όμως, προετοιμάζουν την αναχώρησή τους για το Παρίσι. Ο μικρός Σέγιος είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική και δε βλέπει την ώρα για το μεγάλο ταξίδι.

Κάποια στιγμή, η αλήθεια του ξεφεύγει και ο ασκός του Αιόλου στις Άγριες Μέλισσες ανοίγει… Η σύγκρουση που θα δούμε μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών παίρνει μεγάλες διαστάσεις. 

Ανατροπή στη δίκη του Βόσκαρη

Από την άλλη, η δίκη του Μάνου Βόσκαρη ξεκινά, με τον παλιό δεσμοφύλακα της Ελένης, τον Λάζαρο Γκούμα να καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας, εναντίον του, για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές Θεσσαλίας.

Αυτό ανατρέπει τα πάντα. Ωστόσο, αυτή που θα καθορίσει την έκβαση της δίκης είναι η Σοφούλα η οποία -έστω και την τελευταία στιγμή- αναθεωρεί, δίνοντας ένα μεγάλο μάθημα στον Βόσκαρη.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48