search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:05
MENU CLOSE

Υπόθεση Λιγνάδη: «Τον ακούγαμε να εξιστορεί τις άρρωστες φαντασιώσεις του» λέει ο Κλέων Γρηγοριάδης

04.03.2021 18:05
Υπόθεση Λιγνάδη: «Τον ακούγαμε να εξιστορεί τις άρρωστες φαντασιώσεις του» λέει ο Κλέων Γρηγοριάδης - Media
 
Εντάσεις και «συγκρούσεις» στη Βουλή προκάλεσε για άλλη μια φορά η υπόθεση Λιγνάδη, αυτή τη φορά μεταξύ της κυβέρνησης και του ΜέΡΑ25.
 
Η διαμάχη άρχισε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 και γνωστός ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης, υπερασπίστηκε το ελληνικό κίνημα #MeΤoo, και επανέλαβε τις κατηγορίες περί προσπάθειας συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη από την κυβέρνηση.
 
Απαντώντας στον Κλ. Γρηγοριάδη, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, του υπενθύμισε πρόσφατη δήλωσή του, στην οποία είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και έχει παιδεραστικές τάσεις».
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ά. Γεωργιάδης διερωτήθηκε γιατί ο Κλ. Γρηγοριάδης δεν προχώρησε ποτέ σε καταγγελία στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να προστατέψει ανηλίκους. «Σας εκθέτει έντονα ηθικά αυτή η δήλωση. Γιατί εσείς φαίνεται ότι σιωπήσατε επί 25 χρόνια για κάτι τόσο σοβαρό», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης
 
«Δεν μπορούσαμε να πάμε σε εισαγγελέα να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε, χωρίς να κατηγορηθούμε για δυσφήμιση», υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης.
 
Τόνισε δε ότι «αν κάποιος γνώριζε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος προέβαινε σε κατά συρροή αισχρότατες πράξεις να είστε σίγουρος ότι θα είχαμε πάει στον Εισαγγελέα. Δεν φανταστήκαμε όμως ποτέ ότι η τάση του θα έφτανε σε εγκληματικό επίπεδο».
 
Ο Κλ. Γρηγοριάδης υπογράμμισε ότι «η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε. Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε».
 
Παράλληλα, επιτέθηκε στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη λέγοντας «η κυρία Μενδώνη ενώ έλεγε πως τον γνώρισε 3 μέρες πριν τον διορίσει είχε το θράσος να μας πει την περασμένη Παρασκευή ότι είναι απολύτως προσωπική της επιλογή».
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01