search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Παπούλιας: «Aν θέλετε και άλλα μέτρα να ψάξετε άλλο λαό»

16.10.2012 11:50
Παπούλιας: «Aν θέλετε και άλλα μέτρα να ψάξετε άλλο λαό» - Media

«Το είπα και στην κυρία Μέρκελ. Αν θέλετε και άλλα μέτρα αλλάξτε λαό. Η χώρα μας δίνει μια μάχη για να επιζήσει. Αν επιζήσει όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε» 

«Το είπα και στην κυρία Μέρκελ. Αν θέλετε και άλλα μέτρα αλλάξτε λαό. Η χώρα μας δίνει μια μάχη για να επιζήσει. Αν επιζήσει όλα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του στο Προεδρικό Μέγαρο με το διευρυμένο προεδρείο της ΓΣΕΕ.
 
«Είναι απαράδεκτο άλλοι να διαφεύγουν, άλλοι να κάνουν τον κουτό και άλλοι να πληρώνουν. Όταν μιλάμε για κοινωνική συνοχή αυτή βασίζεται σε ισοδίκαιη κατανομή των βαρών. Δεν βρήκαμε τους εργαζόμενους να τους φορτώσουμε όλη την κρίση. Υπάρχουν και άλλοι κύριοι που έβγαλαν τα λεφτά τους δεξιά και αριστερά και έχουν αγοράσει το μισό Λονδίνο» πρόσθεσε ο κ. Παπούλιας.
 
Παράλληλα δήλωσε ότι όταν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ τον ρώτησε «τι κάνουν οι πλούσιοι Έλληνες», βρέθηκε σε δύσκολη θέση και της απάντησε «ότι ο καθένας συνεισφέρει με βάση τον πατριωτισμό του».
 
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Παπούλια και υπογράμμισε ότι από τη μία πρωταρχικός στόχος είναι να σωθεί η χώρα αλλά από την άλλη οι Έλληνες έχουν και αξιοπορέπεια.
 
«Οι πολιτικές που ασκούνται εμπεριέχουν μεγάλες ανισότητες για μισθωτούς και συνταξιούχους. Δεν συμβάλλουν όλοι και αυτό οι πολιτικοί το αποδέχονται», ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος προσθέτοντας ότι όταν και στον ίδιο η κ. Μέρκελ επισήμανε ότι οι Έλληνες αγοράζουν ολόκληρα τετράγωνα στο Λονδίνο απάντησε ότι «οι μίζες της siemens επανέρχονται στον φυσικό τους χώρο».
 
(Το βίντεο είναι από το newsit.gr)
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:38