search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:40
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα σε κέντρο διασκέδασης με ζωντανή μουσική και κόσμο

12.03.2021 19:26
Κορωνοϊός: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα σε κέντρο διασκέδασης με ζωντανή μουσική και κόσμο - Media
 
Επέμβαση της αστυνομίας σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, έσπασε το lockdown.
 
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα, το οποίο εντοπίστηκε να λειτουργεί με ζωντανή μουσική και θαμώνες.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές και συλλήψεις και επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις για την παραβίαση του lockdown που έχει επιβληθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ επ’ αυτοφώρω βρέθηκαν 20 θαμώνες, μια τραγουδίστρια, σερβιτόροι και δύο αλλοδαποί “πορτιέριδες”. Το κέντρο διασκέδασης παρακολουθούνταν επί μέρες. Μάλιστα, το εν λόγω κέντρο διασκέδασης έχει απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.
 
Την επιχείρηση συνδράμει η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής ενώ όπως σχολίασαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι οι πολίτες εμπιστεύονται το τηλεφωνικό κέντρο 1520 για τις καταγγελίες τους καθώς η αντίδραση είναι άμεση.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:38