search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:24
MENU CLOSE

Λευτέρης ο πολιτευόμενος

19.10.2012 05:52

Αντίστροφη η πορεία του Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου και του Γεράσιμου Βουδούρη, για τους οποίους το «φύγε εσύ, έλα εσύ» συνεχίζεται μεταξύ τους, αφού ο δεύτερος αντικατέστησε από τον ΟΓΑ τον πρώτο το 2004 και τώρα ο πρώτος τον αντικαθιστά στο τιμόνι του ΕΟΠΥΥ.

Αντίστροφη η πορεία του Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου και του Γεράσιμου Βουδούρη, για τους οποίους το «φύγε εσύ, έλα εσύ» συνεχίζεται μεταξύ τους, αφού ο δεύτερος αντικατέστησε από τον ΟΓΑ τον πρώτο το 2004 και τώρα ο πρώτος τον αντικαθιστά στο τιμόνι του ΕΟΠΥΥ. Πάντως το μεγάλο δίδαγμα απ’ αυτήν την ιστορία είναι ότι συνεχίζεται η χρησιμοποίηση πρώην βουλευτών σε θέσεις – κλειδιά και μάλιστα σε θέσεις όπου οι απολύτως εξειδικευμένη γνώση στο αντικεί­μενο είναι το απόλυτο ζητούμενο. Αν και ύστερα από τρία χρόνια στη δίνη της κρίσης πορευόμαστε με βά­ση τον στρατό των πολιτευτών, ζήτω που καήκαμε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46