search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Δανειοδότηση με ευνοϊκούς όρους από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

23.10.2012 21:00
Δανειοδότηση με ευνοϊκούς όρους από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο - Media

Δανειοδότηση σε πολίτες που απέχουν από τον τραπεζικό δανεισμό και έχουν ανάγκη άμεσης ρευστότητας παρέχει με ευνοϊκούς όρους το ενεχυροδανειστήριο του ΤΤ.

Δανειοδότηση σε πολίτες που απέχουν από τον τραπεζικό δανεισμό και έχουν ανάγκη άμεσης ρευστότητας παρέχει με ευνοϊκούς όρους το ενεχυροδανειστήριο του ΤΤ.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΤΤ κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο, «Αυτό που διαφοροποιεί το Ενεχυροδανειστήριο του ΤΤ από την υπόλοιπη αγορά είναι ότι εμείς φυλάσσουμε τα αντικείμενα αξίας που μας εμπιστεύονται οι πελάτες μας ως ενέχυρα, χορηγώντας τους μικροδάνεια με ευνοϊκούς όρους, ώστε να τους διευκολύνουμε να τα αποπληρώσουν και να επανακτήσουν τα αντικείμενα αυτά».

«Πρόκειται για μια υπηρεσία ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής. Σημαντική παράμετρο στη λειτουργία του Ενεχυροδανειστηρίου του ΤΤ άλλωστε, αποτελεί η ειδοποιός διαφορά του από τα υπόλοιπα ενεχυροδανειστήρια: σε περίπτωση εκποίησης του αντικειμένου, το τυχόν πλεόνασμα, μετά την αποπληρωμή του δανείου, αποδίδεται στον πελάτη» αναφέρει παράλληλα το ΤΤ σε σχετική ανακοίνωσή του.
 
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παρέχει χαμηλότοκα δάνεια με ενέχυρο αντικειμένων μέσω των ενεχυροδανειστηρίων:

Αθηνών (Σοφοκλέους 2, τηλ. 210-3704057/58/55 και 2103704777/4823)
Θεσσαλονίκης (Αιγαίου 104, Καλαμαριά τηλ: 2310-412311).
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01