search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Διαγραφή Ζαρούλια ζητούν ευρωπαίοι αντιρατσιστές

19.10.2012 06:31
Διαγραφή Ζαρούλια ζητούν ευρωπαίοι αντιρατσιστές - Media

Το ευρωπαϊκό αντιρατσιστικό κίνημα EGAM δήλωσε σκανδαλισμένο από την εκλογή της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια στην επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης και ζητά να διαγραφεί άμεσα η Ελληνίδα εκπρόσωπος από το όργανο αυτό.

Το ευρωπαϊκό αντιρατσιστικό κίνημα EGAM δήλωσε σκανδαλισμένο από την εκλογή της βουλευτού της Χρυσής Αυγής Ελένης Ζαρούλια στην επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης και ζητά να διαγραφεί άμεσα η Ελληνίδα εκπρόσωπος από το όργανο αυτό.
 
Το EGAM χαρακτηρίζει τη συμμετοχή της βουλευτού της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων «επιπρόσθετη προσβολή για τις αξίες της δημοκρατίας», ενώ καταγγέλλει γενική απάθεια απέναντι στο ρατσισμό και τον αντισημιτισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του EGAM:
 
«Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Επιτροπή για την Ισότητα και τον Αγώνα κατά των Διακρίσεων της κοινοβουλευτικής ομάδας του Συμβουλίου της Ευρώπης από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις.
 
Το αίτημα, δε, για διαγραφή της από την επιτροπή που διατυπώνει το ευρωπαϊκό αντιρατσιστικό κίνημα EGAM καθίσταται εύστοχο και ιδιαίτερα επίκαιρο, μετά και την επίθεση που εξαπέλυσε η Ελένη Ζαρούλια κατά των μεταναστών αποκαλώντας τους «τρισάθλιους» και «υπάνθρωπους» μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:48