search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:42
MENU CLOSE

Τι λέει το μνημόνιο 3 (στα ελληνικά)

29.10.2012 15:00
Τι λέει το μνημόνιο 3 (στα ελληνικά) - Media

Το τελευταίο φερόμενο ως προσωρινό κείμενο του λεγόμενου «Μνημονίου 3», το οποίο αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, ενδεχομένως με επικαιροποιημένες εκδόσεις,  δημοσιεύει, σε ανεπίσημη μετάφραση, το www.thepressproject.gr, από το οποίο και το αναδημοσιεύουμε.

Το τελευταίο φερόμενο ως προσωρινό κείμενο του λεγόμενου «Μνημονίου 3», το οποίο αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το προσεχές διάστημα, ενδεχομένως και με επικαιροποιημένες εκδόσεις,  δημοσιεύει, όπως αναφέρει, μεταφρασμένο, το www.thepressproject.gr, από το οποίο και το αναδημοσιεύουμε. Το κείμενο δημοσιεύεται σε ανεπίσημη μετάφραση, αλλά συνοδεύεται και από την αγγλική έκδοση, για αντιπαραβολή.

Δείτε τη δημοσίευση του www.thepressproject.gr και το κείμενο που τη συνοδεύει αναλυτικά:
 
"Το Mνημόνιο 3 σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Αυτό το κείμενο που θα ορίσει εν πολλοίς σχεδόν όλες τις πτυχές της πολιτικής των επόμενων ετών μέχρι σήμερα δεν είναι στη διάθεση των πολιτών, τις ζωές των οποίων θα επηρεάσει.
 
Επειδή η ενημέρωση δεν μπορεί να γίνεται με διαρροές και επειδή μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση το ThePressProject θα δημοσιεύσει μεταφρασμένο το τελευταίο προσωρινό κείμενο που έφτασε στα γραφεία του την Παρασκευή. Το κείμενο αυτό έχει ημερομηνία λίγων ημερών και ως εκ τούτου δεν είναι ολοκληρωμένο σε όλα του τα σημεία. Επιπλέον η μετάφραση που δημοσιεύουμε είναι ανεπίσημη. Για το λόγο αυτό δημοσιεύουμε και τις αντίστοιχες σελίδες στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο για όποιον θέλει να κάνει αντιπαραβολή. Στην μετάφραση μας βοηθάει η ομάδα Xpressed (κρατήστε το όνομα).
 
Καθώς η διαδικασία της μετάφρασης συνεχίζεται φτάνουν στο TPP επικαιροποιημένες εκδόσεις του μνημονίου που περιπλέκουν το έργο μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε πρόσβαση σε αυτή την πολύ σημαντική πληροφορία το συτνομότερο δυνατό και με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.
 
ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3
 
Το κείμενο θα δημοσιεύεται σε μέρη, κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται η επιμέλεια κάποιου τμήματός του.Μέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί τα τμήματα για τις διαρθρωτικές αλλαγές, τη φορολογική μεταρρύθμιση, τη δημόσια διοίκηση, το συνταξιοδοτικό, ττην υγεία και την εκπαίδευση, τις τηλεπικοινωνίες, τη δικασική μεταρρύθμιση, την ενεργειακή πολιτική και τις μεταφορές.Μείνετε συνδεμένοι.

 
Το Μνημόνιο ΙΙΙ μεταφρασμένο

Το Μνημόνιο ΙΙΙ στα Αγγλικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:41