search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Φτωχός δηλώνει ο Γαβαλάς από τον Κορυδαλλό

04.11.2012 15:50

Αποδιοπομπαίο τράγο θεωρεί τον εαυτό του ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς από τις φυλακές κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος για χρέη στο Δημόσιο.

Αποδιοπομπαίο τράγο θεωρεί τον εαυτό του ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς από τις φυλακές κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος για χρέη στο Δημόσιο.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο Λ.Γαβαλάς υποστηρίζει ότι δεν διαχειριζόταν ο ίδιος τα οικονομικά τις εταιρίας του και ότι αυτοί που το έκαναν ήταν άχρηστοι ενώ παράλληλα κάνει και αυτοκριτική:

«Εγώ φταίω για την πτώση της εταιρείας μου γιατί δεν διέκρινα έγκαιρα την οικονομική κρίση και δεν κράτησα τίποτα για τον εαυτό μου. Με βρίσκω καλό στη δημιουργικότητα και ακατάλληλο στα επιχειρηματικά θέματα. Με τα οικονομικά ασχολούνταν άλλοι, που αποδείχτηκαν το ίδιοι άχρηστοι με μένα».

Επιτίθεται σε όσους τον κρατούν μέσα στη φυλακή, καθώς, όπως ισχυρίζεται «με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο ανάμεσα σε ληστές και εμπόρους ναρκωτικών».

Όσο για το αν υπήρξε έκλυτος βίος ο ίδιος τον χαρακτηρίζει απλά εντυπωσιακό:
«Υπήρξε εντυπωσιακός βίος. Με πρωτότυπες φωτογραφίσεις, επιδείξεις, θεάματα.
Ήταν εντυπωσιακή η δουλειά μου. Εγώ αισθάνομαι γαλήνιος και οι επικριτές μου πάντα θα με ζηλεύουν».

Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει πλέον ένας φτωχός άνθρωπος:« Όλη μου η ακίνητη περιουσία έχει προσφερθεί στο Δημόσιο για να καλυφθούν τα χρέη προς αυτό. Δεν έχω δεκάρα τσακιστή και πουθενά».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01